Fladfisk under bøgen
Stegt rødspætte er en af mine absolutte livretter. |
Det kræver en langsom nedtrapning - og da sommervejret stadig viser sig fra den bedste side, spiser vi selvfølgelig udendørs.
Lørdag formiddag var jeg lige et smut i Aalborg - og det passede fint med et besøg på byens torv, hvor man kan finde stort set alt spiseligt i en forrygende frisk udgave.
Fladfisk under bøgen. Dansk sommer, når den er bedst. |
Kartofler og gulerødder er selvfølgelig hjemmeavlede - mens tyttebærrene er fra Søbogaard og ligeledes købt på torvet i Aalborg.
Det er dansk sommermad, når det er bedst - og indtaget ved bålpladsen under bøgen, ja, så kan man næsten ikke forlange mere. Det skulle da lige være en kold og skummende fadøl, men den sprang vi over - og skyllede fisken ned med et glas perlende Lambrusco.
Det går såmænd også...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar