torsdag den 28. august 2014

Fødselsdag i Quizsund

Hvornår var det nu, det var?

Fødselaren fortæller om en svunden
tid, da fotos var sorthvide.
Vildsund blev for en kort stund forvandlet til et veritabelt Quizsund, da min kusine Annes mand Henrik i weekenden fejrede sin 60 års fødselsdag på færgekroen i den lille Limfjordsby.

For de to bibliotekarer er vilde med quizzer og gættekonkurrencer - og det prægede festen.

Der er gået en Leisner tabt i min kusine.
Anne og Henrik havde været en tur i arkivet og havde udsmykket bordkortene med gamle fotos af festdeltagerne. Og da den værste sult var blevet stillet, måtte hver festdeltager stille op til en afhøring for lige at tjekke, om man kunne huske, hvornår det pågældende billede var taget.

Det var sjovt - og det bragte mange mindeværdige stunder frem, samtidig med at det store selskab, hvor ikke alle kendte hinanden, blev rystet sammen.

Bloggeren deltog med et billede fra 92 iklædt Nike løbesko, svenskerhår, cowbybukser fra Buksesnedkeren, gul T-shirt og en blå habitjakke fra Matinique. Det var vist nok ret tjekket dengang, men ærlig talt et rystende syn i dag.

Dina fortæller om de glade dage i Tromsø.
Dina deltog med et billede fra Fjellheisen i Tromsø. Det er et godt billede taget af Henrik i 2007 - og vi har det faktisk hængende den dag i dag i spisestuen.

Under kaffen fortsatte quizzeriet med en litterær quiz. Resultatet var ikke imponerende fra undertegnedes side - men ganske forventeligt i selskab med adskillige bibliotekarer.

Quizzerne blev ledet med myndig hånd af min kusine. Det kan hun bare - og der er slet ikke så lidt Leisner i hende. Så Danmarks Radio bør henvende sig snarest...

Men ikke desto mindre en god fest. Tak for det. Og da vi overnattede hos Birgitte og Leo i Doverodde, slap jeg for at køre hjem. Dejligt for en gangs skyld at slippe for at tænke på kørekortet, så også en tak til dem.

Ingen kommentarer: