Hvidløgsduft på C.W. Obels Plads
Philip Stendahl Jensen fra Hardeknud Gruppe tjekker
lige,
at tapassen er i orden, inden det bliver dommernes tur.
|
Dommerne glæder sig til at smage på lækkerierne
fra en patrulje fra Aalborghus Gruppe.
|
150 spejdere fra Det Danske Spejderkorps i Aalborg-området
havde godt en time til at tilberede seks forskellige tapas på medbragte
feltgasblus – de såkaldte trangiaer. Der blev gået til sagen med samme ildhu
som i Master Chef og Den Store Bagedyst. Det er vigtigt at deltage, men det er
også sjovt at vinde, så spejderne producerede adskillige godbidder, der blev
bedømt af en dommertrio af professionelle kokke.
Dommerne var begejstret for resultaterne, selv om en
patrulje havde krydret maden så voldsomt med hvidløg, at en af kokkene frygtede
at skulle sove alene natten til fredag.
Vinderne af Den Store Tapasdyst blev: Juniorpatruljer: Ørnen fra Johan Rantzau
gruppe, spejderpatruljer: Viben fra Aalborghus gruppe og Lederpatruljer:
Hardeknud gruppe.
De professionelle dommere var kokkene Mads Larsen og Christian
Løvbo, begge ansat i hovedkøkkenet på Aalborg Universitet samt kok Benjamin
Albæk fra Appetizer+, der udover at være kok også kan smykke sig med titlen som
Danmarksmester i Grill.
Tapasdysten er en del af den traditionelle Jens Bang Dyst,
hvor patruljerne i Jens Bang Divisionen i løbet af sæsonen konkurrerer i
forskellige disciplinger.
Rasmus, Hjalte, Olivia og Andrea fra Reden i
Nørresundby havde
en god aften på C.W. obels Plads – og selv om de ikke vandt,
så smagte tapasserne godt alligevel.
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar