torsdag den 21. maj 2020

Raps-porno

Oliekilden

En besynderlig tendens har bredt sig på de sociale medier. Det er blevet populært blandt instagrammere med en vis kendis-faktor at bringe fotos af blomstrende rapsmarker, og gerne med hovedpersonen stående midt i billedet temmelig afklædt, for nu ikke at skrive splitterragende nøgen.

Hvorfor det nu lige skal være moderne i år er lidt svært at svare på, men ekshibitionistiske tilbøjeligheder er jo en del af drivkraften bag Facebook, Twitter og Instagram, så det ligger vel i tiden.

Jeg skal ikke holde mig tilbage, men vil dog skåne læserne for mit afklædte legeme, så her er et par fotos fra naboens rapsmark ned mod dæmningen - taget forleden umiddelbart efter solopgang.

Fotos af rapsmarker bliver nemt kedelige. Derfor er det altid en god ide at fotografere blomstrende rapsmarker i den gyldne time omkring solopgang og -nedgang, for det røde lys koncentrerer alt det gule i rapsen. Og når markerne er så store, som tilfældet er, kan man jo give den ekstra gas med et vidvinkelobjektiv - aktuelt 10 mm på et cropkamera. Så ser markerne ekstra store ud.

Ingen kommentarer: