Nogen skal jo gøre det hårde arbejde...
Bordet blev unægteligt lidt rodet i løbet af dagen... |
To gode kvalitetsvine fra argentinske Salentein. Jeg savnede firmaets pinot noir. |
Men kurset var altså også ganske genialt opbygget, så der kunne blive en lille fest ud af det alligevel. Vi lagde ud med med vine fra Salentein i Argentina og norditalienske Masi. Høj kvalitet og klassevine, selv om jeg savnede at smage Salenteins geniale pinot noir, der er en af mine personlige helt store favoritter.
Ved firetiden gik vi så over til de lidt stærkere varer, og det var her, at stemningen blev lidt mere løssluppen - og jeg glemte spytbakken. Spiritusgrossisten Hans Just havde medbragt en bartender, der viste sæsonens hotteste drinks og cocktails - og jeg noterede, at det åbenbart er blevet moderne med en agurk i stedet for enskive limefrugt i den gode gamle GT. Programmet sluttede med seks Lottrup-specialøl fra Royal Unibrew - og så var grundlaget lagt for en festlig middag med gode kolleger.
Onsdag var det så store lamadag, og der skulle spyttes igen, for bilen skulle gerne hjemover senere på dagen. Det var lidt synd for en hvidvinselsker som undertegnede, for dagen begyndte med et udvalg af dejlige rieslingvine fra Dr. Pauly-Bergweiler Noble House. Så fulgte sydafrikanske Nederburg med gode solide rødvine, der byder på et rigtigt godt forhold mellem pris og kvalitet - og som jeg gerne sælger til familien Danmark.
En sand gudedrik... |
Som altid havde jeg kameraet med mig til at støtte hukommelsen, men der kom da også et par gode fotos ud af det...
Fire gode tyske Rieslinger fra den helt tørre trocken til venstre og til den sødmefyldte Spätlese. |
Den bittersøde italienske Aperol er en rigtig sommerdrik. Tre dele prosecco, to dele Aperol og en del danskvand lyder den klassiske opskrift. |
Bartenderen demomstrerede godt håndværk og kom med gode tips og ideer til en glad aften på sommerterrassen. |
Gin og tonic med agurk. Så har man hørt det med... |
Dagen derpå... |
Salenteins udsendte på en festlig baggrund. |
2 kommentarer:
Fint arbejde i bloggen, hørtedu talte med en af vores vinkolleger om dit fototarbejde - du er et interessant menneske 🍷🙂
Tak for rosen...
Send en kommentar