Sildelauget følger med tiden
Aftenens sluttede selskab. Otte fremmødte inklusive fotografen. Det er sat'me for ringe, at man ikke melder afbud, mener skriverkarlen og fotografen - og oldermanden bakker op om budskabet. |
Batteriet i køkkenuret blev vendt - så nu følger Øland med tidsånden. |
Nu går uret. Endda rigtigt nogle dage endnu - indtil vi igen skal i gang med at stille urene tilbage i sommertids-cirkusset.
Jordskok-suppe med både karma og parma. |
Forretten bestod af en solid jordskok-suppe med parmaskinke og purløg. Det er jo efterår - og det er tid at høste jordens frugter.
Stroganoff med mos. |
På forrige møde blev Jørn udnævnt til dessertmester, så der var et vist pres på den gode smed med styr på den søde tand. Det blev til en æbledessert med creme smagt til med hjemmelavet rosenvand lavet på roser fra oldermandens have - vel at mærke det hjørne af haven, hvor hunden aldrig kommer!
Æbledessert med et touch af rosenvand. |
For der var 12 tilmeldte til aftenen, men kun otte fremmødte - så nu kan skriverkarlen se frem til at leve af bøf stroganoff resten af måneden.
Den nyudnævnte dessertmester redegør for det søde køkken. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar