mandag den 23. september 2019

Kunstfoto

Kold og tåget morgen

Søndag morgen var jeg på plads i Tingskoven allerede før solopgang. Det var tåget og koldt, men jeg håbede at kronhjortene måske ville komme tæt på, fordi jeg var kommet til stedet i halvmørke og tåge.

Der skete nu ikke alverden, mens jeg lå bag et dige og skuede ud over en lysning i skoven. Jo, jeg kunne høre tyrene brøle deres elskovssmerte ud fra næsten alle sider. Og jeg så da også et eller andet bevæge sig langt væk i tågen. Men absolut ikke noget, der kunne fotograferes.

Det var koldt - og jeg kedede mig bravt. Så jeg slog mig på kunstfoto - den der særlige fotogenre, hvor midaldrende kvinder med stor begejstring fotograferer solopgange og morgendis med deres mobiltelefoner. Det var ikke det, jeg var kommet for, og teleobjektiv er heller ikke særlig velegnet til formålet, men noget skulle tiden jo gå med...

Efter et par timer gav jeg op og vendte næsen hjemefter. Der kørte jeg bogstaveligt talt ind i en rudel kronhjorte, som kunne ses fra Thisted-vejen, så jeg stoppede. Og for at føje spot til skade dukkede der bagefter en flok dådyr op.

Det blev også til lidt hyggesnak med et par ornitologer, der var på vej til Han Vejle for at se skægmejser. Måske det havde været en ide i stedet for at satse på kronhjortene?

Men på trods af kulden og de manglende fotos, var det nu alligevel en god start på dagen...

Ingen kommentarer: