mandag den 10. juni 2019

Deep throat

Hundestejlens sidste sekund

Billederne er klikbare...
Denne morgen brugte jeg endnu en god time af mit liv i selskab med en fiskehejre. Det er sådan en mani, jeg har, selv om jeg efterhånden har taget hundredvis af hejrebilleder, og det forresten er ret kedeligt at sidde og kigge på en hejre, der stirrer ned i vandet.

Men når hejren så har bid, er der også en chance for fotografen - og det er det billede, som jeg har kæmpet med i nogle år efterhånden. Der er stadig rum for forbedring, men dagens billede er jeg nu ganske godt tilfreds med. Taget i det splitsekund, hvor hejren lige vender hundestejlen i næbbet, inden turen går ned i den lange hals og de evige hundestejlemarker.

Jeg har forstørret billedet helt ud over alle grænser, så man kan se, at det ikke er helt skarpt - og det er det, jeg mener med, at der er rum for forbedring. Måske er der nogle, der synes, det er spild af tid, men jeg synes, at det er spændende.

Dagens bonusbilleder er solopgangen ved Clausholm med et par skæve vejskilte og et dokuskud taget gennem forruden af bilen, som viser, at vi også har krondyr på Øland. Billedet er taget på Skallerne, og kronhinden forsvandt mod Øland Østerskov.



Ingen kommentarer: