tirsdag den 1. maj 2018

En dækhistorie

Pigge eller ej

Det kniber lidt med foråret her omkring polarcirklen. De seneste dage er der kommet masser af sne, og i dag på den sidste dag i april har det også været temmelig koldt: fem graders frost og en strid vind fra nordøst.

Det har politiet taget konsekvensen af og meddelte i dag, at fristen for brug af vinterdæk er forlænget til 15. maj i hele Grønland bortset fra Kujalleq (Sydkommunen).

Det blev så også dagens informationsopgave - og det blev lejlighed til at lave endnu et genrebillede til Qeqqata Kommunias billedarkiv. Ideen er blandt andet nemlig, at jeg skal lave en række genrebilleder, mens jeg er her.

Så jeg fandt en solid firehjulstrækker med store og relativt nye dæk - og tog en stribe billeder og lavede lidt efterbehandling i Photoshop. Og da jeg stod på parkeringspladsen fik jeg så også årets første billede af en snespurv.

Snespurvene har været her i et par uger. Jeg hører dem tydeligt hver morgen, men så længe vejret arter sig skidt, vil de ikke rigtigt lege med fotografen. Men her er i hvert fald årets første foto af en snespurv.

Ingen kommentarer: