søndag den 3. januar 2021

Nyt fotoår

Året begyndte med en musvåge


2020 var på alle måder et møg-år rent fotografisk. Corona-krisen tappede mig for energi og kræfter, så det blev ikke til mange ture - og for resten blev mange af de arrangementer, jeg normalt fotograferer til, aflyst.

Men lørdag var jeg lidt ude med kameraet. Det var ikke gunstige forhold, selv om solen skinnede. For den hænger lavt og giver ikke så meget lys endnu. Og så var der for resten også alt for mange mennesker ude i naturen, så det var svært at komme tæt på fuglene de normale steder.

Men jeg fangede da en musvåge på Nørredigevej. Først på højre side, så Dina fik kameraet. Men den var ikke meget for at blive fotograferet, så den lettede og satte sig pænt til rette i et træ på venstre side af vejen - og så fik jeg den!

En god start på året, synes jeg. Det blev vel til i alt hundrede fotos, men de fleste var dårligt belyst. En enkelt skarv blev på fangst blev det dog til.

Men jeg glæder mig til dagene bliver længere. For så har jeg som regel naturen for mig selv om morgenen, når solen står op. Og så skal der altså gang i fotograferingen igen.

Ingen kommentarer: