søndag den 12. januar 2020

Årets spejderleder

Velfortjent belønning


Heidi Hoff, Sofiendal Gruppe under Det Danske Spejderkorps, blev lørdag hyldet som "Årets Spejderleder" i Aalborg.

Heidi Hoff har de seneste to år gjort et stort pionerarbejde med at få en spejdergruppe op at stå i området, der dækker Skalborg og Frejlev, og som rummer mange børnefamilier. Først med en afdeling for familiespejd og senest også en afdeling for mikrospejdere.

- Med sit arbejde har Heidi styrket spejderbevægelsens fødekæde i et lokalområde, der byder på mange børnefamilier og vækst. Hertil kommer et altid smilende og imødekommende væsen, som ikke ser problemer, men løsninger - helt i overensstemmelse med Baden Powells dannelsesideal, hed det i begrundelsen for hæderen, der følges af et diplom og 2.500 kroner.

Den flotte hæder blev overrakt af Sct. Georgs Gildernes distriktsgildemester Flemming Hansen, Aalborg, ved gildernes traditionelle nytårskur. Ved samme lejlighed blev der uddelt 7.500 kroner til Aalborg-søspejderne til nyt grej, Hals Søtrop fik 5.500 kroner til en vogn til en optimistjolle samt 4.000 kroner til Maka Mani-løbet under Jens Bang Division.

Teksten er fra en pressemeddelelse, jeg har skrevet for Sct. Georgs Gilderne i Aalborg. I øvrigt et eklatant brud på armslængdeprincippet, idet jeg som gildemester i 8. Gilde havde indstillet Heidi til prisen.

Ingen kommentarer: