Dingeling...
Forretten bestod af koldrøget ørred på en bund af blancheret grønkål og en ingefær-dressing. |
Oldermanden (th) med det nye klokkeværk. |
SEP havde været i gemmerne og havde i nederste kommodeskuffe fundet en fin lille klokke, som chefen for det hele kan bruge, når han ønsker ordet for at sprede sine vise overvejelser om dette og hint - og ikke mindst livet i det lille sildelaug.
Næsten fuld besætning. |
Det var også et laugsmøde af de uforglemmelige - næsten fuld besætning, 14 mand høj - så snakken gik lystigt i det lille skolekøkken, hvor der også blev budt velkommen til en hangaround, John, der nu et par måneder til at overveje, om sildelauget nu er noget for ham.
Der må skåles, småfises og spises syrlige drops... |
Det er nærmest overflødigt at nævne, at den fine mad blev ledsaget af en ikke ubetydelig mængde italiensk rødvin.
Med 14 mand i køkkenet var det en overkommelig menu. Ikke at vi ligefrem stod på nakken af hinanden, men der var i hvert fald tid til at overveje de taktiske bevægelser temmelig nøje.
Velsmagende dråber fra giftblanderens hånd. |
Efter maden var det et kort øjeblik som om, aftenen ingen ende ville tage, men efterhånden som damerne holdt i en veritabel kø på parkeringspladsen for at hente de løsslupne ægtemænd, kom der alligevel gang i de mætte legemer, så efter opvask og Ølandssang kunne laugsbrødrene trisse hjemover - sådan nogenlunde til aftalt tid...
Ungarsk djævlesuppe med ostesouffléret toastbrød. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar