lørdag den 30. juli 2016

Den lille verden

Besøg fra USA

Gæster fra New Jersey. Det er Lis i midten, hvis nogen skulle være i tvivl!
For mange år siden, da internettet var nyt, Facebook endnu ikke opfundet, og jeg boede i Grønland, blev jeg medlem af en mail-gruppe, der bestod af danskere bosat uden for Danmarks grænser. Det fungerede lidt ligesom Facebook, men på basis af e-mails i stedet.

Gruppen blev hurtigt for stor, og ligesom Facebook også hjemsted for trolde og fantaster, der missionerede for mange sære synspunkter og fyldte mailboksen med opslag, hvis relevans og lødighed sagtens kunne diskuteres. Det var lidt trættende og gik lige så stille i sig selv igen.

Men en lille gruppe med det sigende navn Tavsedamer fortsatte i al fredsommelighed med at udveksle små og store nyheder. Det har stået på i en årrække, så vi kender hinanden ganske godt, selv om vi aldrig har mødt hinanden rent fysisk - akkurat ligesom det gammelkendte penneven-system nærmest.

De fleste af medlemmerne er fortsat bosat uden for Danmark, mens jeg i mellemtiden som bekendt er flyttet til Øland, så der er såmænd heller ikke de store anledninger til at mødes. Men torsdag fik jeg alligevel besøg af Lis, der til daglig bor i New Jersey- og det var da ganske sjovt at få ansigt på en af de "tavse damer".

Lis er på ferie i Skandinavien sammen med sin amerikanske mand John - og på vej fra Århus til Göteborg lagde de vejen forbi det lille hus på Øland, hvor vi fik en hyggelig eftermiddag med lidt snak, lidt kage og lidt kaffe. Af hensyn til John foregik snakken på en skøn blanding af dansk og engelsk.

Tak for besøget!

Ingen kommentarer: