søndag den 31. juli 2016

Agurketid

Så er vi gået fuldstændig agurk...

Når konen er ude, kan manden tillade sig en hotdoq til aftensmaden.
Agurkesalat hører agurketiden til - og er nemt at lave.
Agurkehøsten er i fuld gang. Jeg har to planter i drivhuset, og de barsler i øjeblikket hver med en agurk cirka hver tredje dag. Det er langt flere, end vi kan overkomme at spise, selv om leverpostej med agurk er en af mine foretrukne spiser.

Så er det jo godt, at vi har agurkesalaten, som er en god metode til at forlænge agurketiden. Det er også nemt at lave.

Søndag eftermiddag kørte jeg to agurker på mandolinjernet og overhældte dem med en lage lavet på en deciliter vand, en deciliter eddike, en håndfuld sukker, to teskeer salt og et skud peber. Så skal det lige trække et par timer i køleskabet inden serveringen. Sværere er det ikke...

Og da Dina er i København i øjeblikket, så er den friske agurkesalat en god undskyldning for at sjuske med aftensmaden og blot snuppe en hotdog.

Send en kommentar