søndag den 16. marts 2014

Mere brænde

Forskud på en hård vinter

Så er der frisk brænde.
På grund af det herligt milde vintervejr var jeg for en gangs skyld kommet helt til bunds i stabelen af træ, der skulle skæres og kløves. Men hvor længe var Adam i paradiset?

Vinterens storme har toldet af træerne oppe i Rødhus - og forleden måtte jeg tage motorsaven under armen og rydde lidt op deroppe. Det er et større arbejde - og jeg regner med at tage det sådan lidt løbende, når jeg alligevel skal på de kanter.

Weekendens blæst har taget hårdt på juletræet.
Jeg stabler så træet oppe i skoven og regner med at hente det hjem til efteråret. Men lørdag havde jeg besøg af Birgitte og Leo - og da de havde traileren på bilen, kunne vi da lige så godt hente et læs træ. Så nu er der altså fast arbejde ved huggeblokken den næste uges tid - og så kan vi i hvert fald se en kommende hård vinter i øjnene uden at blinke.

Forresten var fredagens storm hård ved haven. Ikke alene lagde postkassen sig endnu en gang, men også vort flotte store juletræ ude ved vejen har taget skade. Det er desværre sådan noget, der sker, når man bor et sted, hvor vestenvinden dominerer - og juletræet har altså nu nået den størrelse, hvor det begynder at hælde faretruende mod øst, som alle større træer på egnen. Vi kan ikke gøre meget andet end krydse fingre for, at det ikke bliver værre...

Ingen kommentarer: