torsdag den 27. marts 2014

Hævnen er sød

Sealfies...

"Sealfies" af Ole Heinrich.
Vreden og harmen i Grønland over den vestlige, såkaldte civiliserede verdens forbud mod salg af sælprodukter er stor og forståelig.

Forbuddet er en følge af en uhellig alliance mellem forbryderiske miljøorganisationer og en række såkaldte kunstnere, hvis overdimensionerede egoer har forvildet dem til at tro, at en kunstnerisk karriere giver ret til at udtale sig arrogant og nedladende om andre kulturer. Det er som bekendt ikke tilfældet - og harmen er absolut forståelig.

Senest har min gamle ven Ole Heinrich - gift med min tidligere kollega Gerda og plejefar til Fiffig Jørgensen(1) - lagt dette billede af flåede sælhoveder fra Brættet i Nuuk på Facebook. Finessen er, at han har navngivet de skallede sælhoveder (tagget dem, som det hedder på Facebooksk) med navnene på de mest markante sælmodstandere fra det kunstneriske overdrev. Det er god humor - især når man ved, hvor forfængelige disse kunstnertyper er!

(1) Fiffig Jørgensen var nu afdøde borgmester i Nuuk Agnethe Davidsens hund. Da Agnethe i sin tid døde, tog dyrevennerne Gerda og Ole Fiffig Jørgensen til sig som deres egen.

Ingen kommentarer: