torsdag den 15. juli 2021

Vesterhavsmarchen igen

Fredelig søndag i solen


Søndag genopstod Vesterhavsmarchen i Blokhus efter corona-pausen. Som sædvanlig bemandede gildebrødrene fra 8. gilde Midtvejsposten.

Midtvejs er det første pitstop på turen til Løkken - og for de fleste deltagere også vendepunktet, inden turen går tilbage til Blokhus.

Dagen forløb stille og roligt. Det begyndte med et rigtigt møgvejr, men over middag lagde vinden sig og solen brød frem fra en skyfri himmel - rigtigt strandvejr.

Jeg var lidt vag efter lørdagens grill-party, så det bekom mig vel med en lur i solen. Og jeg kom først rigtigt i aktion, da posten skulle lukkes kl. 16.

Mens jeg sad i solen havde jeg rig lejlighed til at studere skovpiberens sangflugt. Det vil sige, jeg vidste ikke, at det var en skovpiber, før jeg tjekkede sangen efter hjemkomst. Den var også lidt for langt væk til at fotografere, så jeg nøjedes med sangen.

Jeg var jo vag, så kameraet kom først frem lige før lukketid, hvor det så blev til - synes jeg selv - et par ret fede fotos af de ørkenlignende sandmasser på Jammerbugt-stranden.

Ingen kommentarer: