torsdag den 11. marts 2021

Vraggods

Gamle biler i søgelyset


Almindelig nysgerrighed drev mig i formiddags til Aggersund, hvor Vesthimmerlands kommune med støtte fra politiet gik i gang med at rydde op hos en brugtvognsforhandler, der stabler biler på sine ejendomme i den lille Limfjordsby, hvad enhver kan forvisse sig om, når man kører på vejen mellem Løgstør og Fjerritslev.

Det er en gammel sag, hvor brugtvognsforhandleren gennem mange år har drevet gæk med myndighederne og ikke mindst reglerne for godt naboskab, så det ville jeg da godt lige se nærmere på. Måske var der gode fotos.

Det var bare ikke helt ligetil, for det viste sig, at aktionen foregik nede i et villakvarter, og politiet havde spærret området af. Men det lykkedes mig da alligel at finde et sted med nogenlunde udsyn fra bilen. For det regnede fælt - og så vigtig var opgaven altså heller ikke for mig.

Det massive politiopbud, der lige kan skimtes i form af taget af en politibil i baggrunden, skyldes angiveligt, at en medarbejder fra Vesthimmerlands kommune ved en tidligere lejlighed var blevet bidt af brugtvognshandlerens hund. Den ugerning kan man næppe fortænke hunden i - det er vel derfor man har vagthunde.

Dagen i dag var velvalgt, for brugtvognsforhandleren, der nu kan imødese en regning for oprydningsarbejdet, var ikke hjemme. Han har i følge Nordjyske nu bebudet et sagsanlæg mod kommunen. Sådan har vi det jo så sjovt i Djøf-Danmark.

Ingen kommentarer: