onsdag den 4. januar 2012

Nytårsforsæt

Nytårsforsætter er noget pjat, som jeg normalt aldrig beskæftiger mig seriøst med. Hvis der er et eller andet, der skal gøres, kan man lige så godt gøre det her og nu - i stedet for at vente til nytår. Nytårsforsætter er kun for flokdyr, der ikke kan finde ud af at tage et selvstændigt initiativ.
Men på trods af denne brokke og ganske selvmodsigende vil jeg alligevel her på bloggen komme med et nytårsforsæt - som et andet flokdyr voldsomt inspireret af min gamle skolekammerat Per Lyngby, der på sin blog har lovet i det nye år at introducere en kategori, som han kalder "ugens billede".
Dette løfte prikkede til min dårlige samvittighed. Det skyldes, at jeg i 2009 her på bloggen opfandt et lille benspænd og udfordrede mig selv ved at love at skrive en artikel om hver af de mange forskellige flytyper, som jeg gennem tiderne har fløjet med som passager - gerne med en lidt utraditionel, personlig og bestemt ikke altid lige seriøs og flyfaglig vinkel. Jeg kaldte serien for "Luft under vingerne", men luften er desværre gået lidt af ballonen sidste år. Jeg er kommet cirka halvvejs i serien med i alt 15 artikler - og der er stadig nogle ganske sjove historier at fortælle.
Jeg lover derfor at gøre serien "Luft under vingerme" færdig her på bloggen i 2012.

Med nytårshilsen
Jesper

1 kommentar:

Per Gissel sagde ...

Hej Jesper og Dina,
Godt nytår til jer begge! Glæder mig til at høre mere om dine flyhistorier -- men 2012 må da også blive året, hvor du udgiver den ultimative "Jeps-kogebog"
/Per