mandag den 3. oktober 2011

90 års-fødselsdagen















I lørdags - den første dag i oktober - fyldte min mor 90 år.
Det blev en dejlig dag i familiens skød. Nu sætter alderen jo sine naturlige begrænsninger på festens længde og intensitet, men Dina og jeg mødte da op om morgenen med rundstykker, og til frokost blev vi suppleret af Birgitte og Leo.
Efter frokosten blev det tid til en lille en på øjet - en såkaldt morfar, som efter min mening bør skrives ind i menneskerettighederne for alle mennesker over 50 år.
Efter denne lille lur var det tid til eftermiddagskaffe - og da lørdag blev den varmeste 1. oktober i mands minde og lidt til, fik vi naturligvis kaffen uden for lejligheden i Gråbølle. Det er Dina, som har fotograferet, så hun er altså ikke med på billedet - men hun var ellers i den grad tilstede med blandt andet en dejlig (sukkerfri) rabarbertærte lavet af årets sidste rabarber. Hvis nogen skulle være i tvivl, er det altså min mor, der sidder yderst til venstre på billedet.
Sådan apropos det dejlige vejr, så siger man jo, at hvis solen skinner på ens fødselsdag, så er det tegn på, at man har opført sig ordentligt i det forgangne år - og det må jo absolut gøre sig gældende for min mor. Og med en temperaturer, der var de varmeste på dagen i 120 år, må det vel også gælde en del år tilbage.
Naturligvis et stort tillykke med den store dag til min mor.

Jesper

1 kommentar:

Per Gissel sagde ...

Hej Jesper,
Idet nye regeringsgrundlag er der netop vedtaget en "Morfar" til alle i en passende alder. Tror det var et krav fra "Søvndal", som har måttet undvære i den lange valgkamp.

Tillykke med din mor, som helt sikkert har fortjent det fantastiske vejr. Så er det din og min opgave, at slå en ny primo-april rekord til næste år!

/Per