Døde fugle med vegetartilbehør
Waldorff-salaten var aftenens vegetariske indslag. |
Farseret fasan. |
Det var jenne gue sager, der kom i - og fuglene struttede af sundhed, men for en sikkerheds skyld fik de også tøj på i form af tynde skiver skinke.
Fasanerne blev serveret med rødvin, kartofler og liflig brun vildtsauce - hvilket egentlig burde være nok, men desuden af hensyn til folkesundheden skulle vi også have lidt grønt, hvilket vi fik i form af salat fra et hotel i New York. Nærmere bestemt Waldorff Hotel, hvor foretagendets maitre d'hotel Oscar Tschirky i 1896 opfandt den legendariske salat med fløde, mayonnaise og bladselleri som væsentlige ingredienser. Valnødderne kom først til i 1928, hvor hotellet i øvrigt nogle år tidligere havde skiftet navn til Waldorff-Astoria.
Ostegratineret krabbekød. |
Snakken gik livligt - meget livligt endda - og alt, alt for hurtigt blev det tid til opvask og hvad dertil hører. "Og hvad dertil hører" tæller blandt andet Øland-sangen, som vi hakkede os igennem uden sangblade.
Det skal være løgn, har jeg lovet. Så til næste møde medbringer jeg nye sangblade...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar