Gedigen firsermad på menuen
Bunden blev lagt med lakseroulade. |
For en gangs skyld er Dovregubben foran kameraet. Der er serveret - værs'god og spis. |
Fremmødet var eksorbitant på denne fredag, hvor foråret for alvor slog til - og stemningen lige så. Der blev grinet og kokkereret. Der blev rodet og regeret. Der blev prøvesmagt og vurderet. Der blev snakket og spist.
Aftenens menu var lagt i hænderne på Sep. Som altid er han garant for god, gedigen firsermad, og han svigtede ikke forventningerne.
Vi lagde ud med lakseroulade, så mørbradgryde med rodfrugter og på toppen af det hele trikoloreis med chokoladestænger.
Aftenens højdepunkt var helt bestemt opvasken. For vi kunne med stolthed indvie medborgerhusets nye opvaskemaskine. Med stolthed for i al ubeskedenhed er den flotte maskine nemlig en gave fra Sildelauget - muliggjort gennem et beskedent overskud på massivt druk og skørlevned.
Vi har det jo godt i medborgerhuset, så en ny opvaskemaskine - som vi jo selv nyder godt af - er en beskeden tak for mange gode timer.
Sovsens venner slår til igen. |
Afslutningsceremonien blev også en ren fornøjelse. Siden sidst er gehøret mærkbart forbedret, og alle kunne synge med på Ølandssangen takket være vores nye dækkeservietter, hvorpå sangen kan læses, hvis hukommelsen er svag.
Således ladet op kunne vi gå hjem i den klare nattehimmel vel vidende, at nu venter forårets store tørn i haven.
Sildelaugets nye dækkeservietter. Klik for forstørrelse. |
Hovedretten var mørbradgryde med masser af cocktailpølser, fløde og bacon - og den slags tager god mad jo aldrig skade af. |
I følge Sep var desserten Hannes ide, men det skal hun nu ikke høre et ondt ord for - selv om kvindelig indblanden i laugsanliggender normalt ikke er velset. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar