lørdag den 21. oktober 2017

Mig og min rejse

Historien om et slips

"Mig og min rejse" kan læses som pdf her.

Det fllotte slips...
"Mig og min rejse" er titlen på en serie, som Nordjyske Stiftstidende i en årrække har kørt om fredagen.

Kort fortalt går det ud på at en mere eller mindre kendt nordjyde besvarer en række spørgsmål om vedkommendes forhold til at rejse - og så er historien som regel illustreret med en stribe fotos fra vedkommendes feriealbum.

Det var heller ingen undtagelse, da jeg i denne uge var offeret. Men det var nu sjovt at være med. For det bragte mange sjove minder frem - og en enkelt af dem vil jeg godt lige uddybe med et nyt foto...

Som man kan læse, fik jeg en gang ødelagt mine slips i Whitehorse, og da man bruger slips ved officielle lejligheder på de kanter, måtte jeg i al hast skaffe et nyt - selvfølgelig uden for almindelig åbningstid. Hjælpen kom fra det lokale beskyttede værksted, hvor man som terapi blandt andet beskæftigede sig med tryk på polyesterslips.

Sådan gik det til, at jeg i slipsesamlingen har et temmelig kulørt polyesterslips med billedet af en iglo, noget voldsomt nordlys og så selvfølgelig nordstjernen.

Smukt vil jeg ikke kalde det, men opsigtsvækkende i al sin æstetiske gru. Men pyt med det. Jeg reddede situationen og støttede de handicappede i Whitehorse med nogle dollars...

Ingen kommentarer: