fredag den 15. juli 2022

Bloktilskud

Dårlig vits


Undskyld mig - men jeg kunne bare ikke dy mig for at far-vitse om bloktilskuddet, fordi jeg lige har været ved boghandleren og hente en stak spiralblokke.

Jeg er storforbruger af A5-spiralblokke med linjer. Bruger gerne en eller to om måneden til mine kragetæer - nogle kalder det stenografi, men systemet er selvopfundet - når jeg interviewer kilderne.

Tidligere købte jeg altid blokkene i Bilka med en fornuftig personalerabat, men da jeg ikke længere er ansat i Salling Group, måtte jeg gå den tunge og bekostelige vej til boghandleren. Prisen er den samme, men uden rabat. Det er så endnu et (blok)tilskud til tidernes voldsomme udhuling af reallønnen.

Nå, det går nok endda. Faktisk fik jeg min sandsynligvis sidste lønseddel fra Salling Group i slutningen af juni, selv om jeg stoppede allerede ved årsskiftet.

Vi kan jo kalde det en lille overraskelse. Jeg havde helt svedt ud, at som ansat i Salling Group udover personalerabatten i gode år også får et gratiale, når man har været ansat i et helt kalenderår. Og da jeg jo var ansat i foretagendet i hele 2021, dukkede der sør'me godt 1.500 kroner op på kontoen.

De penge kan jeg så bruge til at købe spiralblokke for...

Ingen kommentarer: