En kold sag til en varm dag
Nu er det jo de færreste små hjem, der ejer en slush-ice-maskine, så jeg har eksperimenteret lidt med at lave den lækre sag i hånden, så at sige.
Allerførst - i god tid forinden man bliver tørstig - fyldte jeg en isterningpose med rosé og lagde posen i fryseren. Jeg brugte Stone Valleys zinfandel-rosé, der har en kraftig frugtsmag - næsten som saftevand.
Så tog jeg fire store hjemmeavlede jordbær - frosne for sæsonen er forbi - og kom dem i blenderen sammen med fem cl vodka og fem cl simple syrup, der såmænd ikke er andet en sukkerlage med en del vand og to dele sukker, men som er uundværlig i bartenderens værktøjskasse.
Oven i jordbærrene, vodka og sukkerlagen kom jeg så rosé-isterningerne, og så kørte jeg ellers en tur med blenderen. Og voila, så var der rosé-slush-ice for alle pengene. Rækker til cirka fem cocktail-glas.
God fornøjelse i weekenden. Vi krydser fingre for vejret...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar