Efterårssæsonen begyndt
HC beundrer laksen, som var lavet efter en opskrift fra et kendt spisested i Lønstrup. |
Så er sommerferien slut i sildelauget - altså undtaget dem, som holder sommerferie, når andre ikke holder sommerferie. Måske det var grunden til, at halvdelen af laugsbrødrene havde meldt forfald til efterårets første sammenkomst i sildelauget.
Laks og karrysauce giver en flot anretning. |
Men den udsøgte halvdel, som mødte op fredag aften i Medborgerhuset, kunne til gengæld efter megen snak, parlamenteren og udenomsærinder sætte sig til bords til et velkomponeret måltid bestående af en forret med røget laks og karrysauce og en hovedret med indbagt mørbrad, hasselbach kartofler og en blid, cremet urtesauce.
Indbagt mørbrad med urtesauce og hasselbach kartofler. |
Dagens middag var komponeret af HC og Hardy. Det er helt klart et stærkt team, for de to retter klæder hinanden ualmindeligt godt og har samtidig den lethed, som god sommermad skal have.
Nu er livet andet og mere end gourmetmad - så næste gang lauget mødes, skal der igen arbejdes med sild og sandsynligvis klassisk smørrebrød til Ølands-messen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar