lørdag den 20. april 2013

Vejrfast

Grønland er et spændende rejseland

Dash-7 flyver planmæssigt til Narsarsuaq lørdag morgen...
Det begyndte så godt. Solen skinnede over Nuuk fra den årle morgen. I Tasiilaq var det også fint vejr - og eftersom dagens mål var Tasiilaq på den grønlandske østkyst, burde intet kunne gå galt.

Men sådan spiller klaveret bare ikke i Grønland. For vi skulle altså skifte fra fly til helikopter i Kulusuk små 25 km fra Tasiilaq - og netop der raser i øjeblikket en voldsom orkan.

Så al beflyvning af den grønlandske østkyst er udsat til mandag eftermiddag. To timer efter afgang fra hotellet tjekkede vi ind igen og kan nu se frem til en weekend i Nuuk.

Jeg slog mig til tåls med håbet om, at så var der nok jazz med Malenes Fodvarmere på Daddys lørdag eftermiddag - men denne gamle Nuuk-tradition kører i vore dage kun en gang om måneden, så den gik ikke.

Nu må vi så se, hvad dagen byder. En gåtur i solen måske - eller måske jeg kan være så heldig at finge noget optøjer et eller andet sted???

Forresten er det jo ikke første gang, jeg sidder vejrfast i Grønland. Det kan gå meget værre, som for eksempel dengang i 1994 hvorjeg sad i Narsaq i over en uge og ventede på helikopteren...

Ingen kommentarer: