søndag den 21. august 2022

Besynderlig brandbilskørsel

112


Lørdag sidst på eftermiddagen tog jeg en lille tur rundt i pastoratet. Bare lige for at se, om der skete noget.

Jeg fik fuld valuta for pengene. På vej hjemover ved Tingskoven blev jeg overhalet af en af beredskabsstyrelsens orange brandbiler med udrykning. Jeg tjekkede lige mobilen og fandt ud af, at der var en større brand i et oplag af halm mellem Koldmose og Klithuse.

Den slags kan man bare ikke byde en nysgerrig sjæl, så naturen gik over optugtelsen - og jeg måtte en tur forbi branden. Der var nu ikke så meget at se, for det hele foregik bag nogle træer. Jeg var jo ikke på arbejde, så der var ingen grund til at gå i vejen, så jeg nøjedes med et foto fra landevejen og vendte så hjemover.

Kort før Halvrimmen skete der noget besynderligt. Lige efter rundkørslen ved Tranum Engevej mødte jeg vandvognen fra Falck i Aabybro, der med udrykning var på vej mod brandstedet. Jeg var kørt ind til siden for at tage et foto, men nåede ikke en gang at sætte i gang, før en anden vandvogn kom med udrykning den modsatte vej.

Så jeg måtte lige tjekke mobilen igen. Det viste sig, at der også var opstået en markbrand ved Tylstrup - og i følge beredskabets tweet havde man rekvireret en tankvogn også til denne brand.

Besynderligt så det ud. Det hører garanteret til sjældenhederne, at to tankvogne med udrykning krydser hinandens vej i det relativt øde landskab lige ved klitplantagen.

Ingen kommentarer: