tirsdag den 5. juni 2018

Fra døgnets rejsestald

Jeg holder af hverdag


En god del af arbejdet som informationsmedarbejder i Qeqqata Kommunia går med godt, gammeldags lokaljournalistisk arbejde: Jeg skærer hakkelse i døgnets rejsestald, som man siger...

Det adskiller sig egentlig ikke så meget fra mit arbejde i den grønlandske hovedstad, Nuuk, for nogle år siden, men hovedmediet er skiftet fra en almindelig hjemmeside til Facebook.

Dybest set indgår man en handel med borgerne. Jeg skriver om nogle af alle de ting, som optager dem i det lille samfund - og til gengæld læser borgerne så de mere eller mindre vigtige informationer, som kommunen har til borgerne.

Den væsentligste forskel i arbejdet fra før og til nu er, at billederne vejer tungere og teksterne er blevet meget kortere. Så det handler meget om at fotografere. Her er en stak fotos fra sidste uges hakkelse i døgnets rejsestald, hvor jeg blandt andet var til motionsløb for skoleelever og børnehavebørn, til dimissionsfest på pædogoguddannelsen, til røgdykkerøvelse med brandvæsenet og endelig til børnenes dag i en af daginstitutionerne.


Ingen kommentarer: