tirsdag den 8. december 2009

Smulerne fra de riges bord...

Overskriften kunne for den sags skyld også være "Når det regner på præsten...", "Festen er forbi" eller "I morgen er der atter en dag".
Under alle omstændigheder fik jeg i dag en mail fra biludlejningsfirmaet Avis med et godt tilbud på leje af en Audi A6.
Sagen er den, at jeg tidligere har været fast kunde hos firmaet - og at man i anledning af klimatopmødet i København har købt 30 nye Audi A6. Når mødet om føje tid er forbi, så kan man altså leje disse prægtige limousiner for en forholdsvis beskeden udgift.
Der er ingen tvivl om, at topmødet, der jo koster omkring 1,3 mia. kroner at gennemføre, vil afføde adskillige af den slags tilbud i den kommende tid. For selv om politikerne er samlet for at få os til bruge mindre energi, så er det jo ikke ligefrem dem, der skærer ned på niveauet - for nu at sige det pænt.
Men jeg takker nu nej til det gode tilbud. Min carport er ikke stor nok, som det ses på billedet. Jeg har nemlig tidligere haft fornøjelsen af at leje en A6 hos Avis. Det var en gang sidste forår, hvor firmaet var løbet tør for de mere beskedne biltyper, som jeg plejede at leje. Derfor fik jeg i stedet en Audi A6 - og det var da bestemt ikke kedeligt. Så har du lyst til at leje politiker og køre i sort limousine en uges tid, så kan du jo henvende dig hos Avis.
Forresten drager jeg selv til København på torsdag for at yde mit beskedne bidrag til løjerne i København. Arktisk Råd - organisationen som jeg arbejder for - har en udstillingsstand på noget, som hedder Arctic Venue den Nordatlantiske Brygge. Jeg skal passe standen og tager derfor fra Tromsø torsdag morgen. Det er planen, at jeg bor på Øland og flyver til København og hjem igen hver dag. Sådan vil jeg det helst - og det er faktisk billigere, da hotelpriserne i København er voldsomt presset i vejret på grund af de 21.000 deltagere i topmødet. Efter topmødet står den på juleferie til den 5. januar.

Ha' det
Jesper

Ingen kommentarer: