Vegetarmad
Lørdag holdt vi den traditionelle julefrokost i den lille familie. Det blev som altid en hyggelig oplevelse, omend julefrokosterne både hvad mad og alkoholindtag angår, lige som familien ikke er så omfangsrig som tidligere.Vi lagde ud med hjemmelavede julesild, fiskefilet og laks. Så stod den på confiteret andelår og til slut ris a'lande med Amarena kirsebær og kirsebærvin. Til de mest tørstige rundede vi så af med gin og tonic.Julefrokosten havde helt i tidsånden et par heftige vegetariske indslag, for andelårene blev serveret med rødkåls-coleslaw og den hjemmelavede remoulade fik bid fra brunoise-skåret gulerod. Og ris a'lamande og kirsebær er jo også det rene vegetar-mad.Jeg var i øvrigt den eneste, der drak brændevin til maden. Det er altså noget sørgeligt noget. For en sikkerheds skyld tjekkede lige min flere år gamle flaske Rød Aalborg, men den havde heldigvis ikke trukket skind.Foto: Anne Frandsen |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar