mandag den 27. maj 2024

Projektweekend

Endelig

Fredag havde jeg besøg af Anne og Henrik, der som altid velvilligt gav en hånd med, når de mange projekter er ved at vokse mig over hovedet.

Så nu har jeg fået stativet til affaldscontainerne op. Det begyndte jeg allerede på i efteråret, for det burde jo sagtens kunne laves i vinterens løb. Sådan gik det ikke.

Der har været store besværligheder med jorden, som er fyldt med alskens byggematerialer, så det var ikke til at få forberedt pladsen. Men så kom Kenneth forbi med bob-catten forleden - og så fik jeg taget hul på bylden.

Med Annes og Henriks hjælp kom stativet på plads fredag. Lørdag klarede jeg så resten af tømrer-entreprisen med tilpasning af stolper, stolpehatte og kapsler til at beskytte træværket.

Det ser godt ud, synes jeg. Nu mangler så lige den værste del - jordentreprisen. Der skal lægges fliser - og det bliver en udfordring, fordi der ligger en stor betonklods, som ikke kan fjernes. Nu overvejer jeg så at støbe underlaget i stedet for at bruge færdige fliser, men det har endnu ikke taget beslutning om.

Det kan tidsnok komme. For fliser eller ej - stativet virker efter hensigten, og det pynter.

Der blev også tid til at svinge penslen, så nu er jeg endelig færdig med at male værkstedet udvendigt. Det er et arbejde, som har strakt sig over tre sæsoner. Den svenskrøde træbeskyttelse fra Gori kan angiveligt holde i mindst ti år, så der kommer lige til at gå et par dage, inden jeg skal i gang igen.

Det var egentlig planen at plante foran værkstedet søndag. Pelargonier og nye clematis, men der var lige et par artikler, der skulle skrives - og da jeg endelig var færdig med det, blev det regnvejr. Men det kommer helt sikkert i løbet af ugen...

Tak for hjælpen til alle.

Ingen kommentarer: