mandag den 13. september 2010

Skoen i skoven

Sommetider har virkeligheden det jo med at overgå fantasien - og man ser noget, som får en til at stoppe op og spørge: - hvad er det lige, der sker her?
Sådan et syn så vi forleden, da vi var i skoven. I et træ i sådan cirka to meters højde var der et par nydelige - omend måske lidt store - damesko anbragt i et par grenkløfter. Hvad er der egentlig sket her?
Jeg ved det ikke, men det appellerer i hvert fald voldsomt til fantasien. Måske især den mere morbide, for kunne det måske betyde, at der et eller andet sted inde i buskadset ligger et kvindelig? Og hvilke grusomme forbrydelser ligger måske bag?
Men det kan jo også bare være, at det er Laura fra Matador, som har været ude at gå i sine nye sko! Vi husker jo nok hendes ansigtsudtryk, da hun i den fantastiske TV-serie skubbede skoene af i det varnæske køkken efter en lang dag i Kongens København for at få sin medalje?
Eller hvem ved? Måske en fotograf, som har glemt sine rekvisitter, da han skulle lave et billede over temaet "træ-sko"? Eller en bilejer, som er blevet træt af sin "sko-da"?
Det mest nærliggende er nu nok, at det simpelthen har været et skovsvin, som har skilt sig af med et par billige sko, men stadigvæk nager spørgsmålet: - Hvorfor dog gøre det på den måde?
En lille hverdagsgåde, som jeg gerne modtager kommentarer til!

Jesper

Ingen kommentarer: