fredag den 3. september 2010

Ny indkørsel

Høsten betyder, at det er ved at være slut med sommerens mange entreprenør-projekter på parcellen.
Som bloggens læsere sikkert ved, er jeg skabs-entreprenør og elsker at rode med sten og jord. Fredag blev jeg færdig med en omfattende ændring af indkørslen og den nordlige del af gadepartiet.
Jeg har fjernet en skærvebelægning ud mod vejen og sået græs i stedet. Desuden har jeg gjort indkørslen en god meter bredere og fjernet en større gruppe klitroser - og som prikken over i'et fik jeg i dag et ton grå skærver, som nu er blevet lagt på toppen af den eksisterende skærvebelægning.
Flot ser det ud, selv om jeg endnu mangler at plante nogle andre buske i stedet for klitroserne, men det er endnu for tidligt. De forbandede klitroser, havde jeg nær sagt. For det har simpelthen været et knoklearbejde at få dem op - og ikke mindst de mange genstridige rødder. For bare der er en lille rodstump tilbage i jorden, vil klitrosen begynde at spire igen - og det kan vi jo ikke have.
Jeg har også - med gode venners hjælp - fået bygget en ny carport og omdannet den gamle til værksted og redskabsrum. Her mangler endnu lidt finish med lister og sådanne ting, men jeg håber, at vi bliver færdige i løbet af den kommende uge. Det er forresten også planen, at værkstedsbygningen skal males - men det får nu vente til næste sommer.
For første gang i mit liv har jeg produceret noget, som ikke bare er tanker, ideer og papir. Det er stærkt tilfredsstillende.

Ha' det
Jesper

2 kommentarer:

Henrik Hansen sagde ...

Hej Jesper

Det ser supergodt ud.... Sidder og bliver lidt misundelig over dine udemærkede evner som skabsentrepreneur. Kan mange ting, men mangler lidt råstyrken til de store projekter.

Såe respekt herfra!
Henrik

Jesper Hansen sagde ...

Hej Henrik

Takker i al ydmyghd for de pæne ord. Du skulle tage passaten og kigge forbi en dag og se det i virkeligheden...Tag bare ungerne med - jeg skal nok give kaffe og sodavand.

Jesper