torsdag den 28. august 2008

To runde fødselsdage i Brovst

For ti år siden var jeg til en stor fest i Nuuk, hvor vi fejrede en dobbelt 30 års dag og - skulle det vise sig - et bryllup. Det var hos Jette og Lars, og som det ses på billedet har de formeret sig dygtigt med to søde tøser, Camilla og Line samt et par tæppepissere.
De bor nu i Brovst og i lørdags havde de så inviteret til dobbelt 40 års dag. Egentlig skulle det have været en havefest, men på grund af ustadigt august-vejr var festen forlagt til Arentsminde cafeteria. Og det var jo en helt enestående chance til at se det cafeteria, som man har kørt forbi så mange gange.
Det blev selvfølgelig et brag af en fest - i ualmindelig godt vejr. Og det var en god anledning til at snakke Grønland. Ikke mindst fordi en af deltagerne - Jens - har jeg ikke set i en del år. Jens Olesen er en glad dreng - ligesom mig - og vi er helt sikker på, at SAS-personalet stadig kan huske dengang, vi drak en Boeing 767 tør for Baileys mellem Grønland og Danmark. En god times flyvning fra København kom stevardesserne hen til os med fem små flasker Baileys og meddelte, at vi ligeså godt kunne få dem, for det var de sidste, de havde ombord. Det var dengang man stadig kunne tage forsvarligt fra - så vidt jeg husker var det i 97 eller 98. Det var i øvrigt første gang, Jens rejste ned til Danmark. For mit vedkommende er det ind til videre blevet til 55 ture - men det er en helt anden snak.
Tak til Lars og Jette for en god fest.

Ha' det
Jesper

Ingen kommentarer: