onsdag den 27. november 2013

Fart over feltet

Fugleflugt

Jeg arbejder fortsat med at forevige smedens fugle. Vi tog en time på marken i søndags - og det resulterede blandt andet i dette smukke billede af Bobo i fuld fart over feltet.

Men ellers er det altså svært med araerne i øjeblikket. Tjørnetræerne er fyldt med dejlige bær - og de er altså mere interessant end opvisningsflyvning for fotografen...

2 kommentarer:

Lyngby sagde ...

Hej Jesper
Det er et spændende projekt, du har kastet dig ud i der, og ja der kommer helt sikkert mange fejlskud i kassen, før der er noget brugbart. Det her ser godt ud, men er dog lidt for lyst hen over ryggen - på min skærm.
Gad vide,om man skal være en ørn til foto, for at klare opgaven..

Jesper Hansen sagde ...

Mange tak for kommentaren, som jeg sætter stor pris på - selv om jeg delvis imødegår den i det følgende.
Man skal ikke alene være en ørn - men en ørn fra Lærkevej...
Du har helt ret - det er et projekt, der trækker kalorier, fordi der så mange ting, der skal fungere på en gang. Ikke mindst vejret er jo en aktiv medspiller. Det ideelle vejr er let overskyet og fuldstændigt vindstille. Så skal det være weekend, hvor vi har tid - og endelig skal fuglene opføre sig nogenlunde forudsigeligt, hvad der måske er den største hurdle. I den forbindelse er det vigtigt, at de vænner sig til min tilstedeværelse - men jeg har desværre ikke mulighed for at være der, hver gang de træner.
Du har ret i, at det er lige før, at højlysene brænder ud på ryggen af fuglen - men det har jeg nu valgt at leve med, fordi fokus til gengæld ligger helt rigtigt på fuglens hoved og halefjerene. I øvrigt betyder skærmen altså også - som du selv er inde på - noget. Jeg har lavet et højtopløseligt print på glossy papir, og der synes belysningen at virke flottere.
Men vi klør på - og fortsætter. Fuglene bliver trænet næsten hver aften inden sengetid - og forleden, da det var alt for mørkt til at fotografere, var der kommet en duehøg for at flyve om kap. Det ville jeg ellers gerne have haft et billede af.
Jeg går ud fra, at det ikke bliver til så meget de kommende par måneder - men til foråret fortsætter vi. For det må da for pokker kunne lade sig gøre...