mandag den 11. juli 2011

Morgenbål

Sommeren har hidtil ikke gjort sig specielt bemærket med andet end sådan lidt middelmådigt snasket dansk sommervejr med masser af regn og ikke mindst blæst - i hvert fald op ad dagen.
Men faktisk er vejret de fleste dage ganske fint og stille om morgenen i timerne omkring solopgang. Derfor står jeg i øjeblikket op ved fire-tiden og tager min morgenkaffe ude i gården under halvtaget, mens fuglene vågner - og med kikkert og kamera inden for rækkevidde.
På den tid af dagen er der som regel vindstille - og det er lige til at nyde ganske gratis.
I dag var det godtnok lidt koldere end normalt - men det er der jo råd for, nu hvor grillen er fundet frem. Jeg tændte et lille hyggeligt morgenbål i grillen - og så var der slet ingen undskyldning for ikke at nyde den dejlige morgen.
Ideen er hermed givet videre - og det kan kun anbefales, omend der er en vis risiko for, at sådan en gang morgenhygge er stærkt vanedannende.

1 kommentar:

anjoe playhouse sagde ...

Hej Jesper. Måske oplever du flere fly på himlen der oppe i det jyske, men jeg oplever - som for det meste - solskin her på det midtlollandske :-D Men det forhold ændrer intet ved at stå tidligt op og tage Frederik med ud i baghaven og planke røv, lytte til fuglenes sang, og - når vi er der - så fasankokken der hastigt forsvinder tværs over grunden; ellers vækker han os ved 5-tiden ;-)