tirsdag den 9. februar 2010

Løkkes ferie

Det er noget pjat, når pressen og oppositionen den seneste tid har kritiseret Lars Løkke Rasmussen for at bruge barnets første sygedag og sin vinterferie til at slappe af fra politik.
Jeg synes, at det er frisk gjort og viser en sympatisk nøgternhed, når statsministeren vurderer, at landet ikke står over for større problemer, end at de kan vente en uges tid eller to.
Det bedste, der kan ske i den forhåndenværende situation, vil være, at hele Folketinget drager på ferie og stopper lovmaskinen. For det, danskerne har allermest brug for, er i virkeligheden fred og ro, så vi også kan slappe af. I stedet for at gå i rysten og bæven mens vi venter på, hvad de nu kan finde på af umulige love, som gør tilværelsen sur for den almindelige dansker. Jeg behøver vel bare at nævne knivloven for eksempel.
Og lad os så for stoppet de evindelige undersøgelser af så dit og så dat. Det er spild af skatteydernes penge og er kun til glæde for Christiansborgs forkælede indercirkler.
Stop lovjaskeriet og giv os fred et års tid eller to. Det ville da være det bedste, som kunne ske for det lille land!

Ha' det
Jesper

P.s. Billedet har jeg lånt af min gamle ven, Benny Kokholm. Han fangede sidste år statsministeren i et afslappet øjeblik sammen med Nuuk Byorkester foran Brugsen i Nuuk.

1 kommentar:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.