søndag den 17. februar 2008

Rift om mejsebollerne

Jeg har tidligere her på siden besværet mig over vintermørket, som blandt andet har gjort det næsten umuligt at tage ordentlige billeder.
Det er stadig ikke helt godt, men i formiddags lykkedes det mig da at tage disse billeder af musvitterne i mejsebollerne. De er bestemt ikke optimale - men nu er der da så meget lys, at man kan se farverne på fuglene mod en lys baggrund. Det er tegn på, at tingene nu går den rigtige vej.
Det er i øvrigt meget sjovt at se, at mejserne foretrækker bollen i det grønne net, hvorimod de næsten ikke rører den i det gule net. Den grønne er en rigtig lavprisbolle købt i Europris til næsten ingen penge, hvorimod de gule kommer fra Coop og har kostet det dobbelte.
I morgen begynder en ny arbejdsuge - men der er vinterferie i Norge. Hele banden er på hytta og ude på ski, så jeg regner med med at tage nogle korte dage og få afspadseret nogle timer, så vi kan komme videre med vores indretningsprojekt på loftet. Jeg har faktisk brugt hele dagen på at samle et nyt skrivebord med 30 forskellige dele og otte forskellige typer skruer - og tænk sig, underet skete - der manglede slet ingen ting.
Jeg vil ønske alle en rigtig god vinterferie.

Ha' det
Jesper

Ingen kommentarer: