fredag den 1. februar 2008

Middagssol

Det er ikke meget, vi har opholdt os i Tromsø og omegn den seneste måneds tid. Vi er blandt andet gået glip af solens tilbagekomst og de solkager, som man traditionelt fejrer det med.
Men når sandheden skal frem, har vejret nu heller ikke givet os de store muligheder for at se denne dagslysets stjerne. Men torsdag middag sad jeg på kontoret og pludselig mellem snebygerne var den der alligevel. Og det syn skal naturligvis deles med alle bloggens læsere. Billederne er taget med et par minutters mellemrum og viser også, hvordan snebygerne kommer og går.
I det hele taget er der slet ingen tvivl om, at vi går mod lysere tider. Dagen tiltager i øjeblikket med 10 - 11 minutter i døgnet. Torsdag stod solen op 9.33 og gik ned igen 14.24. For fredag er tiderne 9.27 og 14.29. Og den sidste uges tid er det faktisk allerede begyndt at lysne ved 8-tiden.
Som sagt har vejret været noget tvivlsomt i januar. Der er kommet og der er smeltet en masse sne, da temperaturerne hele tiden ligget lige omkring frysepunktet. Men det ser nu ud til, at der er bedring på vej. Vejrudsigten for den kommende uge siger i hvert fald, at vi vil få højtryksvejr til weekenden og igen midt på næste uge.
Det vender jeg selvfølgelig tilbage med en rapport om.

Ha' det
Jesper

Ingen kommentarer: