torsdag den 2. april 2015

Spot på soveværelset

Nyt lys

Et sjældent glimt af soveværelset.
Det er bestemt ikke hver dag, at jeg inviterer læserne med ind i soveværelset, men i dag vil jeg alligevel løfte en lille flig af sløret for det spændende rum.

Da vi i sin tid flyttede ind i det lille hus på Øland, investerede vi også i et par elevationssenge. Nu skulle der rigtig hygges og ses fjernsyn med et mageligt rygstød. Det satte med et slag vores gamle sovekammerlamper ud af drift - for når man løfter madrassen, havner man i en situation, hvor en lampe på væggen ikke er til at nå, når lyset skal tændes og slukkes.

Dengang riggede jeg noget midlertidigt sammen for at løse problemet, men først nu - seks år efter - har jeg løst problemet fuldt og endeligt.

Som så mange gange før, var det Ikea, der havde løsningen. En lampe, der hedder Tved, og som kan erhverves for sølle 229 kroner. Lampen er meget fleksibel. Den kan skubbes op og ned og halsen er bøjelig, så den også kan flyttes frem og tilbage, så læsespottet er lige nøjagtig der, hvor jeg gerne vil have det. Kontakten sidder på ledningen - og den har jeg hæftet fast på madrassen med en sikkerhedsnål, så kontakten altid er ved siden af hovedpuden. Ret smart, når jeg selv skal sige det.

Eneste anke er sådan set, at lysstyrken ikke kan reguleres, men man kan jo ikke få hele verden for 229,-, så det lever vi med.

Ingen kommentarer: