fredag den 23. december 2011

Julehilsen fra Øland

Nordjyllands Radio kunne sidste år ved denne tid meddele, at Nordjyderne er vilde med at sende julekort, fordi en undersøgelse havde vist, at folk i landsdelen sendte flere julekort end andre.
Jeg tillod mig dengang at kritisere radioen for en statistisk fejlslutning - for det at sende julekort er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at man er vild efter det.
Men når det så er sagt, mener jeg også, at julekortet er en smuk tradition og en god anledning til at runde et år af. Tidligere brugte jeg samtidig julekortet til at fortælle lidt om min hverdag i Grønland og senere Norge - noget der sikkert virkede lidt eksotisk og var med til at gøre julekortet til en endnu hyggeligere tradition.
Det har jeg imidlertid ikke det helt store behov for nu, hvor jeg dels bor i Danmark og dels har bloggen til at fortælle om mine mange gøremål. Ikke desto mindre holder jeg fast i det årlige julekort, som med vore dages teknik distribueres som pdf via e-mail.
Desværre har jeg ikke for godt styr på, hvem jeg sådan har kontakt med og har haft kontakt med gennem år og dag - og der kan derfor sagtens være nogen, som jeg desværre har glemt, ligesom det jo også kan ske, at man skifter adresse. Men derfor skal man naturligvis ikke snydes for julekortet -for det er som sagt en god tradition.
Så hvis du tilfældigvis ikke lige har modtaget julekortet inden juleaften, så kan det læses ved at følge dette link - og så beklager jeg selvfølgelig, at jeg ikke fik dig med denne gang.
God jul...

1 kommentar:

Margot sagde ...

God jul til deg og Dina Jesper!