lørdag den 23. marts 2013

Lyseslukkere

Det nye sort

Tænd et lys for de grønlandske fangere.
Miljøorganisationerne er vores tids plage. Uden respekt for demokratiet og i alle mulige og umulige forklædninger forsøger de at banke den civiliserede verden tilbage til stenalderen, hvor jorden kun kunne brødføde ganske få tusinde mennesker.

Miljøorganisationerne støttes ofte af velmenende og gode mennesker. Dem, som Stalin kaldte "de nyttige idioter". Men også politiske vendekåber, opportunister og politisk korrekte frelsertyper er med.

Det er de færreste, der tænker på, at et tilsyneladende uskyldigt indslag som dagens earth hour, hvor vi alle skal slukke det elektriske lys og i stedet tænde forurenende stearinglys, er udtænkt af WWF - denne veldædige miljøorganisation, der med kronprinsen som protektor, tilsyneladende kæmper en kamp for verdens dyr - men som med sin lobbyvirksomhed er med til forringe levevilkårene i Arktis.

Det handler nemlig ikke bare om miljø, men om had til traditionel levevis - både i Danmark og i Grønland. Et indslag om Earth Hour i radioen i eftermiddag endte nemlig med en opfordring til ikke en - men hele to kødløse dage om ugen. Heldigvis kan disse fanatikere ikke styre sig - og deres slet skjulte motiver kommer derfor frem i stearinlysets skær.

Min gamle ven, Ole Heinrich, kommenterede Earth Hour på sin Facebook-profil, for Sermersooq Kommuneqarfik er i velment politisk korrekthed også gået med til at slukke lyset. Det er vise ord og et råb om hjælp fra den grønlandske fangerkultur, som jeg vil tillade mig at citere et uddrag fra:

"Jeg har derfor beslutte ikke at gå tur med hunden, da jeg er bange for at den vil blive kørt over af de mange biler, der vil køre på vejene på i det tidspunkt hvor kommunen vil have vores lys i hjemmene slukket.

Det er vist også galamatias at vi slukker lyset, når den bagvedliggende energi (fra vandkraftværket) er klimavenlig og ikke udleder CO2.

Jeg vil hellere tænde lyset for vore fangere og spise miljørigtigt grønlandsk mad på samme tidspunkt §.-)
(det er langt mere, for at bruge et modeord, "klimavenligt" at spise lokal mad end importeret mad)

Det fremgår ikke af kommunens hjemmeside at det er WWF, der står bag. WWF ønsker også at begrænse vores muligheder for fangst af isbjørn yderligere. Kommunen har åbenbart glemt at den også er vores største isbjørnekommune (Ittoqqortoormiit, Tasiilaq). Fangsten af isbjørne i Øst er også i høj grad bæredygtigt!

Var der nogen der sagde at gøre nogen en bjørnetjeneste?

(...) Vi hjælper i.h.f. ikke nogen ved at slukke lyset. Vi kan bedre hjælpe miljøet og fangerne ved at spise mere grønlandsk mad!
"

Og med disse ord vil jeg opfordre danskerne til at spise en god dansk flæskesteg - i stedet for at slukke lyset.

Ingen kommentarer: