søndag den 27. maj 2012

Middag i det fri I

Sildelauget rykkede udendørs

Sildelauget rykkede udendørs.
De seneste dages varme har vendt op og ned på dagligdagen for mange af os. For eksempel undertegnede blogger, der har haft svært ved at gå tidligt i seng, fordi vejret har indbudt til at sidde ude den halve nat.

Også Øland Sildelaug har overgivet sig til vejrguderne. På fredagens møde blev middagen således serveret i det grønne. Det var bestemt ikke planlagt, men blev lynhurtigt improviseret fordi skolekøkkenets enorme vestvendte tresservinduer simpelthen gjorde det til en temmelig svedig affære at sidde indendørs.

Tomatsuppe.
Heldigvis er der borde og bænke udenfor - og laugsbrødrene rykkede ud. Aftenen blev ekstra festlig, fordi laugsbroder Jørn jo er nygift - og i den anledning skulle der råbes hurra. Det lød flot, da hurraråbene gjaldede ud over idrætspladsen - og ekkoet svarede oppe fra Oxholm-skoven.

Faktisk var den udendørs middag så stor en succes, at lauget har besluttet, at en væsentlig sommeraktivitet må være en udforskning af samspillet mellem sildelauget og havegrillen.

Kalvekoteletter i fad med gorgonzola-sauce.
Aftenens menu var en ganske enkel og alligevel anderledes menu komponeret af Michael: Tomatsuppe og kalvekoteletter i fad med gorgonzola-sauce. Det er vel overflødigt at tilføje, at det smagte herligt. 

Billederne er taget med mobilen - og derfor lidt tvivlsomme...

Ingen kommentarer: