lørdag den 24. maj 2008

Tilbage i kulden

Så er sommerferien forbi. Efter to uger i Blokhus med masser af sol, er vi vendt tilbage til den barske virkelighed i Straumsbukta. Og virkeligheden er et stærkt forsinket forår. Mens vi har været væk, har foråret nærmest stået stille, og der var kun seks grader, da landede i går aftes. Træerne er endnu ikke sprunget ud, og græsplænen er endnu ikke blevet helt grønt.
Til gengæld er vores husvært Leif-Inge godt i gang med forårsforberedelserne. Der er blevet spredt gylle i haven her i formiddags, og nu er han i gang med at pløje kartoffelbedet plus det, der skal blive vores fremtidige urtehave. Så nu bliver det spændende at se, hvad der kommer ud af det.
Sommerferien i midten af maj viste sig at være en ren succes. Sjældent har vi oplevet bedre vejr i Danmark. Vi havde lejet et hus i hjertet af Blokhus, og det viste sig også at være lidt af en succes. Masser af plads og alle moderne bekvemmeligheder som for eksempel opvaskemaskine gjorde det til den perfekte ramme, da vi forrige weekend havde inviteret venner og bekendte til stor fest for at fejre Dinas og min runde fødselsdage.
Festen blev en dejlig dag, og vi vil foreløbig her på bloggen sige alle tak, fordi de var med til at gøre det til en stor dag.
Nu venter hverdagen igen, og her i eftermiddag skal jeg ud og plante altankasserne til - hvis ellers der er til at være for gylledunsterne.

Ha' det
Jesper

Ingen kommentarer: