torsdag den 22. november 2007

Masser af sne

"There's no business like snow business." Sådan har vi kunnet synge det meste af dagen. Med ganske korte pauser er sneen væltet ned.
Det giver sin helt egen stemning - alle lyde bliver ligesom dæmpet lidt og det hele ser meget lysere ud, også selv om det er mørkt.
Jeg tog det lille kamera med mig i morges. Det første billede er taget, mens jeg venter på bussen, det næste er taget ved middagstid på torvet i Tromsø, og det tredje tog jeg, da jeg for et øjeblik siden kom hjem fra arbejde. Og således fik jeg også dokumenteret, at det er mørkt, når jeg går på arbejde - og lige så mørkt, når jeg kommer hjem.
Nu er det spændende, hvor længe vi får lov at beholde sneen denne gang. Temperaturen ligger lige omkring frysepunktet, så det kan hurtigt slå over i tø, ligesom det gjorde sidste weekend. Vi får se - for sådan er det jo med naturen. Den bestemmer selv - heldigvis.
Som sagt er billederne taget med det lille kamera. Det betyder, at jeg ikke selv har kunnet styre belysningen, og det betyder, at snefaldet på nattebillederne ser voldsommere ud, end det rent faktisk er tilfældet. Det er altså ikke snestorm, men sådan rigtig dejlig sne med store fnug, der daler stille ned. Man skulle næsten tro, at det snart er jul. Men det er det slet ikke. Endnu! Der er stadig over en måned til juleaften. Så kære børn. Hav tålmodighed.

Ha' det
Jesper

Ingen kommentarer: