tirsdag den 10. november 2009

En tur i haven

Weekenden begyndte egentlig så godt med, at jeg ankom tidligt fredag aften til Østerby. Jeg er i øjeblikket på tjenesterejse, så rejsebureauet mente, at det var forsvarligt, at jeg tog den hurtigere, men ellers lidt dyrere vej direkte fra Oslo til Aalborg.
Fredag aften blev derfor sådan en normal fredag aften - næsten lige som når jeg kom hjem fra arbejde i Nuuk eller Tromsø. Lidt lækkert at spise og et par flasker et eller andet...
Men lørdag var det et herrens vejr - ikke værd at snakke om, men jeg fik dog tømt fire flyttekasser med bøger. Og ellers gik tiden med at få organiseret de nye TV-kanaler, efter at vort Boxer-abonnement er gået fra prøve til et normalt. Det lykkedes ikke, da de to abonnementer tilsyneladende fungerer sideløbende, så i øjeblikket kan jeg vælge mellem sådan cirka 41 forskellige TV-programmer. Det er alt for mange, da jeg kun betaler for den mindste pakke med otte kanaler plus det løse. Men det må Boxer jo selv ligge at rode med. Men en ting er sikkert. TV-udbuddet bliver ikke 41 gange bedre, selv om man har 41 kanaler. For ærlig talt; det er det det samme crap, de allesammen sender.
Søndag morgen var det tåget, men ellers stille - og vi blev enige om at køre en tur i planteskolen efter morgenmaden. Der er et par store huller i bøgehækken ind til naboen, og nu hvor den første frost har vist sig, er det tid at plante bøg. Så vi købte en halv snes bøgeplanter - og selv om de selvfølgelig mangler lidt i væksten, så er hækken i hvert fald hel oppe i min hjerne.
Det blev også til et grantræ, for Dina har sådan en ide med, at vi skal have et juletræ uden for huset med elektriske lys op til jul. Endelig købte vi lidt pyntekål og lidt drevne hyacinter, så Dina kunne plante en slags kæmpe-juledekorationer i nogle af krukkerne foran huset. Så hånden på hjertet - vi har nok taget hul på juleforberedelserne nu.
Men med alt det havearbejde, synes jeg nu også, at vi med god samvittighed kan sige, at det trods alt blev en god weekend.
Mandag tog jeg til København, hvor jeg arbejder i denne uge med Udenrigsministeriet som base og Hilton som mit hjem.

Ha' det
Jesper

Ingen kommentarer: