lørdag den 4. april 2009

Turen går til Washington

Jeg er i øjeblikket i Washington. Programmet er ret tæt, men torsdag eftermiddag blev der tid til en lille shoppingtur i den gamle bydel, Georgetown.
Som man kan se af billederne, så er Washington ganske provinsiel i sit visuelle udtryk. Der er sådan lidt engelsk fred og ro over det. Men det er nu kun en del af historien.
Byen har en efter amerikanske forhold høj kriminalstatistik, og så er der jo alle de historiske steder - det hvide hus, Capitol hill, Arlington, Pentagon og så videre. Alt dette vender jeg tilbage til - søndag planlægger jeg nemlig den helt store turisttur, inden turen går hjemover igen sidst på eftermiddagen.
Det skal også med, at der er rigtig forår i Washington. Byen er kendt for sine mange japanske kirsebærtræer, men i øvrigt er der masser af blomster i det hele taget. Flot er det!
Nu burde jeg selvfølgelig være glad og tilfreds med endelig at komme væk fra kulden i Tromsø. Men sådan spiller klaveret selvfølgelig ikke. Luften her i byen er ekstremt fugtig, så selv om temperaturerne indtil videre kun er omkring de 20, så skal der ikke mange anstrengelser til, før sveden driver.
Jeg vender tilbage senere med flere billeder.

Ha' det
Jesper


Ingen kommentarer: