Frås
Jeg er vild med havtaske. Det fine faste kød, der i strukturen kan minde om kyllingekød, er fuld af velsmag, saft og kraft, som ingen anden fisk. Selv om det måske minder lidt om kylling, smager det af fisk og er en delikatesse uden lige.Det bliver desværre ikke hverdagsmad med en kilopris i omegnen af 500 kroner. Men jeg faldt over et par stykker havtaskefilet til bekæmp-madspild pris - og så skulle der fråses på en næsten almindelig mandag aften.Det er nem mad. Jeg panerede fileterne i rugmel med salt og peber - og så røg de ellers på en varm pande med smør i to minutter på hver side. Sværere er det ikke.Jeg serverede havtasken med lidt nye kartofler, friskplukkede rå asparges og så lidt hummersauce. Det sidste er rent snyderi, for det var i virkeligheden Royal Greenlands færdiglavede hummersuppe jævnet med lidt maizena.
Thursday Night Hill: race recce
16 timer siden
Ingen kommentarer:
Send en kommentar