
Her er opskriften på en gang næsten lokal fastfood, sådan som den blev lavet onsdag aften i det lille hus på Øland.
Man tager en skive smurt rugbrød og dynger pænt med laks af hjemmerøgede slags på. Tre til fire pæne skiver kan vel gøre det. Det pyntes ganske enkelt med en gang æggemasse med ramsløg.

Æggene er selvfølgelig frisklagte landæg købt henne om hjørnet for en krone stykket.
Og sådan har man så et herligt måltid af friske, lokale råvarer på kun fem minutter. Og ja, jeg indrømmer med det samme, at rugbrødet og smørret var købt i Brugsen...
Jesper,
SvarSletEnhver god kok kan bage et rugbrød. Jeg sender dig en SUPER opskrift på et gær-rugbrød (ikke surdej)
/Per
Vi bager faktisk rugbrød her i huset hver uge. Det er Dinas passion og en vane fra årene i Norge.
SvarSletMen mit favoritrugbrød er altså brugsens schwarzbrot - og det har det været i mange år. Derfor er det selvfølgelig schwarzbrot, som er under laksen...